SINDIKAT „SAVEZ UJEDINJENIH ZAPOSLENIH“ BEOGRAD SVE JAČI U BEOGRADU

Vršilac dužnosti generalnog direktora javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Radomir Vujadin primio je danas na razgovor predsednika sindikata „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd Dragana Ljubića i predstavnika sindikata u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Mladena Stevanovića.
Predsednik našeg sindikata Dragan Ljubić i predstavnik sindikata u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Mladen Stevanović su srdačno primljeni od strane v.d. generalnog direktora JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Radomira Vujadina i u otvorenom razgovoru je postignuta saglasnost da rukovodstvo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ zajedno sa sindikatom „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd radi na poboljšanju uslova rada i ostvarivanju prava svih zaposlenih u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.
Na sastanku koji je održan 23. juna 2023. godine na inicijativu sindikata „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd predstavnici našeg sindikata su obavestili v.d. generalnog direktora JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Radomira Vujadina da naš sindikat nema nameru da urušava preduzeće, već da zajedničkim snagama sa rukovodstvom korak po korak popravi stanje u preduzeću koje nije sjajno, a što je rezultat delovanja jednog broja zaposlenih lica u preduzeću.
Predstavnik sindikata u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Mladen Stevanović je na sastanku zamolio vršioca dužnosti generalnog direktora JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Radomira Vujadina dve stvari:

  1. Da se otklone greške u računanju viška radnih sati za zaposlene u preduzeću, kako ne bi bilo upisivano manje radnih sati nego što su zaposleni ostvarili.
  2. Da se platne liste u pisanom obliku dostavljaju onim zaposlenima u preduzeću koji ne koriste e mail kao sredstvo komunikacije.

Sindikat „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd se zahvaljuje v.d. generalnog direktora JKP Beogradski vodovod i kanalizacija Radomiru Vujadinu na sastanku koji je održan, na srdačnom prijemu i na obećanju da će se koliko je god moguće izaći u susret po pitanju naših molbi.

SINDIKAT „SAVEZ UJEDINJENIH ZAPOSLENIH“ BEOGRAD