JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE BEOGRAD PUT LEGLO BAHATOSTI I BEZAKONJA

Sindikat „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd najoštrije osuđuje napad i pretnje kojima je bio izložen predsednik sindikata „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd Dragan Ljubić prilikom pokušaja da preda dopis na pisarnicu javnog komunalnog preduzeća „Beograd put“.
Rukovodilac službe zajedničkih poslova i službe za fizičko tehničko obezbeđenje u JKP „Beograd put“ Nebojiša Josić koji je u sukobu interesa, jer u isto vreme obavlja i funkciju predsednika Nezavisnog sindikata radnika JKP „Beograd put“ uz pretnje i uvrede verbalno je nasrnuo na predsednika sindikata „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd, kada je predsednik našeg sindikata došao na pisarnicu JKP „Beograd put“ kako bi predao dopis o istupanju radnika JKP Beograd put iz jednog od reprezentativnih sindikata u pomenutom preduzeću.
Nakon što je predsednik sindikata „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd u toj nameri bio ometan od strane radnice FTO i zaposlenih u samoj pisarnici pojavio se pimenuti Nebojiša Josić, koji je preteći i bahato se ponašajući izbacio predsednika sindikata „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd Dragana Ljubića iz kruga JKP „Beograd put“ i na kraju je i pocepao dopis koji je predsednik našeg sindikata hteo da preda na pisarnicu preduzeća.
Sindikat „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd poslao je dopis gradonačelniku Beograda Aleksandru Šapiću sa zahtevom da se smeni vršilac dužnosti generalnog direktora JKP „Beograd put“ Vuk Janković, čije je nečinjenje i delovanje suprotno propisima i zakonu i dovelo do toga da se rukovodioci u JKP „Beograd put“ ponašaju osiono i bahato.
O svemu gore napisanom svedoči i video snimak (link na kraju teksta) koji je tokom pomenutog događaja načinio predsednik sindikata „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd Dragan Ljubić.
I na kraju: Gospodo niste nas ni uplašili ni pokolebali. Nakon ovoga sindikat „Savez ujedinjenih zaposlenih“ Beograd i njegovi predstavnici nastaviće još odlučnije i još srčanije da se bore za zakonitost i prava svih zaposlenih u republici Srbiji i gradu Beogradu.

SINDIKAT „SAVEZ UJEDINJENIH ZAPOSLENIH“ BEOGRAD

https://fb.watch/jYGoWqZHPu/?mibextid=Nif5oz